Logopedist

(Speedh-Language Pathologist)
  • Home
  • Department
  • Logopedist

Logopedist

Logopedie is een paramedisch beroep dat zich in het algemeen bezighoudt met het onderzoek en de behandeling van spraak-, slik- en taalstoornissen. Mensen die problemen hebben met de communicatie (begrijpen, spreken, lezen en schrijven), de vloeiendheid van de spraak, het slikken van eten en dranken, aangezichtsverlammingen e.a. kunnen terecht bij de logopedist voor advies, onderzoek en begeleiding/ behandeling. Kom bij ons langs en haal de nodige informatie!

Hoe laat ik mij begeleiden c.q. behandelen door een logopedist?

  • Als SZF-verzekerde haalt u een verwijsbrief bij uw huisarts en daarmee komt u naar de logopedist. U betaalt dan vooruit voor het consult en achteraf mag u met uw afgestempelde en ondertekende verwijsbrief en uw betalingsbewijs een deel van uw betaalde tarief bij het SZF declareren.
  • Als PZS-, AZPAS- of Parsasco-verzekerde haalt u een garantiebrief bij uw huisarts en daarmee komt u naar de logopedist. U betaalt dan niet zelf voor de consulten, maar de kosten worden dan volledig gedekt door de garantiebrieven.
  • Particulieren betalen zelf het consulttarief bij de logopedist en hoeven geen verwijs- of garantiebrief bij hun huisarts te halen.

De praktijk van de Logopedist is in de Health Centre van Stichting Sanjivni gehuisvest in het ressort Kwarasang te Wanica. Je kan ons telefonisch of via mail bereiken om een afspraak te maken of nog wat meer van ons te weten te komen:

Address: Mawakaboweg 293
WorkTel: +597 863-0872
Email: logopedist@sanjivnihealthcentre.com